12:05|جمعه, اردیبهشت 07 ,1403
تاریخ انتشار: 29 فروردین 1395 - 02:32
کد خبر: 3225

رقابت۱۳۶داوطلب در دور دوم انتخابات مجلس

معاون و قائم مقام وزیر کشور در امور سیاسی و رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: در هیچ کجای کشور هیچ گزارشی دال بر امنیتی شدن انتخابات وجود نداشت.

رقابت۱۳۶داوطلب در دور دوم انتخابات مجلس

 به گزارش باریش، محمدحسین مقیمی عصر شنبه در شورای اداری استان لرستان اظهار داشت: در دور اول انتخابات و در هفتم اسفندماه ۹۴ دو انتخابات در ۲۰۷ حوزه برگزار شد که همه مورد تایید قرار گرفت و کمترین شکایات را در این مرحله از انتخابات داشتیم.
 
وی با بیان اینکه ۲۲۱ نفر در دور اول به مجلس شورای اسلامی راه یافتند، عنوان کرد: در دور دوم ۱۳۶ نفر برای ۶۸ کرسی مجلس شورای اسلامی در ۵۵ حوزه به رقابت خواهند پرداخت که البته ۱۳۸ نفر بودند که در حوزه ماکو یک نفر همان دور اول راه پیدا کرد و انتخابات در دور اول پایان یافت.
 
معاون و قائم مقام وزیر کشور در امور سیاسی و رئیس ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه در ابتدای کار تعامل با شورای نگهبان یکی از اصول مورد توجه ما بود، ادامه داد: ایجاد یک هیئت هشت نفره از معتمدین برای هر دو انتخابات علی رغم اعتراضات در برخی شهرستانها انجام شد و کار بسیار بزرگی بود چراکه دو هیات هشت نفره جداگانه بسیار سخت بوده و می توانست برای کشور مشکلاتی ایجاد کند.
 
همه داوطلبان توانستند حرف خود را بزنند 
 
مقیمی با اشاره به اینکه تعداد ثبت نامی ها در این دوره از انتخابات ۲.۵ برابر دوره قبل بوده است، تصریح کرد: این حجم ثبت نامی ها کار بسیار سنگینی برای هیات های نظارت و اجرایی و شورای نگهبان ایجاد کرد که آمادگی و علاقه مندی مردم برای حضور در فضای سیاسی کشور را نشان می داد.
 
وی با بیان اینکه در هیچ کجای کشور هیچ گزارشی دال بر امنیتی شدن انتخابات وجود نداشت، افزود: جز چند مورد که یکی از آنها در استان شما بود و با هوشیاری و تدبیر حل شد اما در مجموع انتخاباتی آبرومند بدون هیچ گونه برخورد فیزیکی و نزاع های قومی و طایفه ای که در انتخابات های قبل وجود داشت برگزار شد.
 
معاون و قائم مقام وزیر کشور در امور سیاسی و رئیس ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: استفاده  از تجارب انتخابات های قبل، استفاده از افراد صاحب نام و موثر و تاثیرگذار و همچنین صحبت های حضوری با داوطلبان و ستادهای آنان باعث شد که انتخابات در شرایطی که در مرزها دائم مورد تهدید بودیم با تلاش نیروهای نظامی و انتظامی در محیطی امن و با آرامش کامل برگزار شود.
 
مقیمی با بیان اینکه در این انتخابات همه داوطلبان توانستند حرف خود را بزنند، یادآور شد: جز چهار پنج مورد که سخنرانی ها به هم خورده که طبیعی بود، نشاط سیاسی در کل کشور برقرار بود و همه داوطلبین از همه احزاب چه موافق و چه مخالف دولت حرف های خود را زدند و هیچ گروهی نمی تواند ادعا کند که در تبلیغات انتخاباتی محدودیت داشته است.
 
امتحان از فرمانداران در آئین نامه انتخابات 
 
وی عنوان کرد: علی رغم سنگینی دو انتخابات در تهران برخلاف ادوار گذشته که طی سه چهار و حتی پنج روز نتایج اعلام می شد این دور ظرف دو روز نتایج انتخابات را اعلام کردیم.
 
معاون و قائم مقام وزیر کشور در امور سیاسی و رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه به سه اصل در این انتخابات توجه ویژه شد، ادامه داد: این سه اصل اول سخن مقام معظم رهبری مبنی بر حق الناس بودن رای مردم، دوم تاکید رئیس جمهور مبنی بر اجرای قانون و سوم تاکید وزیر کشور مبنی بر اینکه بی طرفی انتخابات باید برای مردم ملموس باشد، بود.
 
مقیمی با بیان اینکه از کتاب آئین نامه دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری از همه فرمانداران کشور امتحان گرفته شد، تصریح کرد: برخی از آن ها در مرحله اول رد شدند و دور دوم می دانستند اگر رد شوند باید جای خود را به کسی دهند که بتواند انتخابات را برگزار کند.
 
انتخابات در دور دوم باشکوه برگزار شود 
 
وی با اشاره به اینکه مدیران کمک کنند انتخابات در دور دوم نیز باشکوه برگزار شود، افزود: به هیچ وجه اجازه ندهید اموال دولتی و بیت المال به نفع یا علیه کاندیدایی استفاده شود و این امر خلاف قانون و جرم است.
 
معاون و قائم مقام وزیر کشور در امور سیاسی و رئیس ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: اعتماد مردم بزرگترین سرمایه ماست که در این انتخابات به آن دست یافتیم و این سرمایه اجتماعی را تحت هیچ شرایط دیگری نمی توانیم به دست بیاوریم.
 
مقیمی با بیان اینکه به نامگذاری سال تحت عنوان اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و یادآور شد: مهمترین برنامه سال ۹۵ در وزارت کشور توجه به پیاده کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
 
تحقق اقتصاد مقاومتی ملاک ارزیابی استانداران 
 
وی با اشاره به اینکه یکی از مبانی ارزیابی استانداران، فرمانداران و بخشداران توجه آنها به اقتصاد مقاومتی است، عنوان کرد: بحث دوم در ارزیابی استانداران، فرمانداران و بخشداران تکریم ارباب رجوع است و امسال آنها تکلیف دارند به آن عمل کنند.
 
معاون و قائم مقام وزیر کشور در امور سیاسی و رئیس ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه در فرمانداری ها و استانداری ها باید دفتری برای مراجعه مردم راه اندازی شود، ادامه داد: این دفاتر باید محل رجوع مردم باشند که اگر در شهرستان یا استانی دستگاهی به خصوص در اقتصاد مقاومتی کم کاری کند ما از طریق این دفاتر پیگیر شویم و از این طریق به دفاتر وزارت خانه مربوطه اطلاع دهیم.
 
مقیمی تصریح کرد: در چند اداره کل که مستقیم به اقتصاد مقاومتی مرتبط اند کارهایی که می گویند انجام پذیر نیست با نامه از بالا انجام می دهند که این بسیار کار بدی است.

 

مهر

نظر دهید

لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید