آیا روزه گرفتن خطر ابتلا به کرونا را افزایش میدهد؟
به گفته متخصصان؛ در ایام ماه رمضان افرادی که بیماری زمینهای و مشکل خاصی ندارند میتوانند روزه بگیرند و هیچ ممنوعیت پزشکی برای آنها وجود ندارد.
به گزارش سرویس سلامت باریش نیوز، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، به گفته متخصصان روزه تاثیر آنچنانی بر ابتلا شدن افراد به کرونا ندارد، اما افرادی که به کروناویروس مبتلا شدند، بیمارند یا نیاز به دارو دارند، احساس ضعف و ناتوانی میکنند، دوران بهبودی خود را هنوز نگذرانده اند و گرفتن روزه برای آنها سخت است میتوانند بعد از کرونا قضای روزه خود را به جا آورند.
پزشکان میگویند:کرونا هم مثل مابقی بیماری هاست بنابراین افرادی که در سختیها و با ضعف عمومی شدید مواجه شدند در این شرایط روزه نگیرند، اما بعداً قضای روزه خود را میتوانند به جا بیاورند.
روزه گرفتن در ابتلای افراد به کرونا ویروس هیچ تاثیری ندارد چرا که بیشتر کادر درمان که هم اکنون در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند، روزه هستند و اگر روزه تاثیری بر ابتلا به کرونا داشت این افراد روزه نمیگرفتند.
متخصصان معتقدند: کسانی که میخواهند روزه خود را در شرایط کرونایی به جا بیاورند، مسائل بهداشتی را رعایت کنند، ماسک بزنند، در خانه بمانند و از ترددهای غیرضروری خودداری کنند، فاصله فیزیکی را رعایت کنند، در شلوغیها و اماکن عمومی حضور نیابند و هنگام افطار و سحر تغذیه مناسب داشته باشند.
اگر کسی که به کرونا هم مبتلا نشده است به دلایل مختلف از جمله تشنگی و ضعف عمومی بدن برای روزه گرفتن در عذاب و سختی است میتواند پس از کرونا روزه خود را به جا بیاورد.
با توجه به شرایط کرونایی روزهداران در وعده افطار و سحری خود از غذاهای پُر پروتئین، میوه تازه، آبمیوه تازه و مایعات زیاد استفاده کنند.
روزهداری و عبادات برای سلامتی روح و جسم انسان است اگر فردی احساس میکند که با روزهداری بدنش دچار آسیب میشود خیلی برایش واجب و ضروری نیست روزه بگیرد، چون جسم امانتی است در اختیار ما و فردای قیامت باید پاسخگوی باشیم که چطور از آن استفاده کردیم.
نظر دهید