14:13|چهارشنبه, مهر 02 ,1399
تاریخ انتشار: 23 شهریور 1399 - 11:59
کد خبر: 15026
یادداشت:

سنت دیرینه پخت‌رب گوجه فرنگی در ارومیه

سنت دیرینه پخت‌رب گوجه فرنگی در ارومیه سالیان سال است که در بین خانواده‌ها مرسوم بوده و با نزدیک شدن به فصل پاییز این آئین سنتی آغاز می‌شود.
سنت دیرینه پخت‌رب گوجه فرنگی در ارومیه

سرویس اجتماعی باریش‌نیوز، با فرا رسیدن آخرین ماه از فصل تابستان آئین تهیه رب گوجه فرنگی به روش محلی در ارومیه و سایر شهرهای استان آغاز می‌شود.

تهیه رب در حیاط منازل شهری و همچنین باغات این شهر با کمک اعضای خانواده و به صورت شریکی  در یک محل انجام می‌شود.

ارومیه از شهرهایی است که در آن کمتر خانه‌ای از رب کارخانه‌ای استفاده می‌کنند و در ماه پایانی فصل تابستان، اکثر خانواده‌ها با برپایی اجاق در باغ و یا حیاط منزل، رب را آماده و بین خود تقسیم می‌کنند.

برخی از خانواده‌ها به دلیل قیمت پایین محصول گوجه فرنگی از طریق تهیه رب گوجه فرنگی و فروش آن کسب درآمد می‌کنند و از این رو برخی از هزینه‌های منزل خود را از طریق تهیه و فروش رب گوجه فرنگی تأمین می‌کنند.

لذت پختن رب به وسیله هیزوم لذت بسیار وصف ناپذیری دارد چرا که اغلب خانواده‌ها بر روی زغال سیب زمینی تنوری نیز پخته و نوش جان می‌کنند.

پختن رب برای ساکنین ارومیه جنبه تفریحی داشته و بهانه خوبی برای دورهمی‌های خانوادگی است.
 

نظر دهید

لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید