08:37|یکشنبه, آذر 04 ,1403
تاریخ انتشار: 26 مرداد 1396 - 00:01
کد خبر: 6951

از خط میخی تا اینترنت نسل 4

علامت دادن با دود و آتش، نقاشی روی دیواره ها، خط های اولیه که میتونستن بعضی چیزهارو نام گزاری کنن تا بنویسن و کلام رو برسونن تا اینکه زبان اختراع شد.

از خط میخی تا اینترنت نسل 4

سرویس اجتماعی باریش نیوز گزارش می دهد:


از اول شروع کنیم، انسان هایی که ما ازشون به عنوان انسان های اولیه یاد میکنیم.

انسان هایی که با اشاره و نشون دادن اجسام و یا خودشون به هم میفهموندن که چی به چیه؟

بعد چند وقت سعی کردن با سنگ هایی که از آتشفشان ها بوجود اومده بود روی دیواره سنگ های دیگه شکل بکشن، بعد کم  کم نقاشی کردن و منظورشونو فهموندن که مدتی طول کشید تا خط میخی رو اختراع کنن.
خط میخی مدت طولانی بود که بین انسان ها رایج بود و با نامگذاری روی هر اشیا و نوشتن اون با خط میخی، انسان ها کلی اثر تاریخی برجا گزاشتن.

چند سال گذشت، انواع اقسام روش های پیام رسانی تجربه شد؛ علامت دادن با دود و آتش، نقاشی روی دیواره ها، خط های اولیه که میتونستن بعضی چیزهارو نام گزاری کنن تا بنویسن و کلام رو برسونن تا اینکه زبان اختراع شد.

با اختراع زبان مشکلات کمتر شد، رسوندن مفهوم یکم راحت تر شد، اما هنوز یه مساله مونده بود، اینکه اگه دو نفر دور از هم باشن و بخوان حرف برسونن به هم چی؟

اونا وسیله ارتباطی نداشتن؟ چاپار رو اختراع کردن تا یکی با حیوانات چهارپا نامه رو برسونه دست شخص مورد نظر.

گذشت و گذشت تا تلگراف ساخته شد. مردم حرفاشونو تلگراف میکردن. انگار یکم راحت تر شده بود ولی هنوز خیال ها راحت نبود چون زمان بر بود تا سوال بره جواب برگرده!

تلفن اومد اوضاع بهتر شد، مردم حال هم رو میپرسیدن و جویا میشدن، اطلاعات اداری و شرکتی راحت تر رد و بدل میشد، اخبار هم که...

اما برای اخبار و رسوندن خبرهای داغ روز فقط صدا بود و عکس و فیلم رو نمیشد به راحتی سریع ارسال کرد.

اینترنت اومد اینم حل شد.

اینترنتی که سرعتش پایین بود و برای فرستادن نوشته و یه عکس معمولی باید دقیقه ها منتظر میموندی تا برسه دست مقصد. اسمش ایمیل بود. اما کار ها رو راه مینداخت.

بعد با پیشرفت علم به روز ترین تکنولوژی ها وارد عرصه دنیای اینترنتی شد و کلی نرم افزارهای موبایلی و سیستمی وارد بازار شد تا همه مردم بتونن با بالاترین سرعت اینترنت یعنی اینترنت نسل 4 و 4.5 بدون اتلاف وقت تمام مطالب دلخواه شخصی، اداری،شرکتی و... رو به دست طرف مقابل و مقصد خودشون برسونن.

اما با این همه پیشرفت تا بحال فکر کردیم که بعد این ها چه اتفاقی میوفته و قراره تکنولوژی های بعدی چی باشه تا مردم رو به اون عادت بدن؟
همه غرق این دنیای مجازی شدیم و داریم تو یه دنیای متفاوتی زندگی میکنیم و متاسفانه زندگی خیلی از ماها رو دچار اختلال و اختلاف کرده.
اگه با کمی برنامه ریزی زمانی از دنیای مجازی استفاده کنیم اون موقع میتونیم به زندگی واقعی خودمون هم سر و سامان بدیم تا مشکلاتی از قبیل جدایی بین خانواده ها، دوستان وعزیزانمون پیش نیاد.

 

مراقب عادت های روزمره خود باشیم تا به روابط خانوادگیمان صدمه ای وارد نکند.

نظر دهید

لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید