22:31|پنجشنبه, آذر 01 ,1403
تاریخ انتشار: 31 شهریور 1399 - 10:38
کد خبر: 15062
متخصص و جراح زنان، زایمان و نازایی در ارومیه در گفت‌وگو با باریش:

نکاتی در مورد تغذیه مناسب بعد از سزارین

دوره بعد از عمل سزارین به خاطر خستگی ذهنی و جسمی، زمان سختی برای خانم‌ها است همچنین به دلیل شیردهی و سختی‌های بعد از زایمان نیاز دارید که رژیم غذایی مناسبی برای خودتان و نوزادتان داشته باشید. 
نکاتی در مورد تغذیه مناسب بعد از سزارین

دکتر میترا حبیب‌زاده؛ متخصص و جراح زنان، زایمان و نازایی در ارومیه در گفت‌وگو با سرویس سلامت باریش نیوز، در مورد تغذیه مناسب بعد از سزارین اظهار کرد: روز اول پس از عمل، نوشیدن مایعات رقیق توصیه می‌شود.
وی افزود: شما می‌توانید آب معمولی، چای کمرنگ، شیر بدون چربی، آبمیوه شیرین و شربت قند رقیق استفاده کنید.

حبیب زاده ادامه داد: پس از عمل سزارین، باید رژیم غذایی ساده و سبک را انتخاب کنید. آب گوشت یا آب ماهیچه تازه بدون چربی و صاف شده، سوپ تهیه شده از مخلوط گوشت تازه و کم چرب، حبوبات، غلات (گندم و جو) و سبزی به صورت صاف شده مناسب است.

این پزشک عنوان کرد: افرادی که عمل سزارین انجام می‌دهند می‌توانند از مواد غذایی مفید برای روزهای بعدی مانند محصولات لبنی کم چرب، تخم مرغ، غذاهای با گوارش آسان برای بعد از زیامان، غلات کامل، اغذیه گرم، کمپوت، آناناس، ماهی سالمون و مواد غذایی حاوی ویتامین س استفاده نمایند.

آدرس و شماره تماس دکتر میترا حبیب زاده، متخصص، جراح زنان، زایمان و نازایی در ارومیه

ارومیه: خیابان حسنی، نرسیده به برج آسمان، مجتمع زیتون، طبقه 2 واحد 3
شماره تماس:
33431204-09153414736

نظر دهید

لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید