دور ریختن نان برای ما گناهی بسیار دارد اما با دادن آن به نان خشکی ها و سواستفاده برخی از آن ها باعث گناه بیشتر ما می شود چون باعث سرطان و بیماری انسان های دیگر می شویم.


به گزارش سرویس سلامت باریش نیوز یک کارشناس سرطان کشور در رابطه با نان ها و لبنیات و گوشت هایی که امروزه در ایران خورده می شود گفت: عوامل سرطان زا به دسته های مختلف تقسیم می شوند، مانند تغذیه های فست فودی و نا مناسب، عدم تحرک و فعالیت و ورزش، مصرف دخانیات، مصرف الکل، کار با دستگاه های پرتوزا و دارای اشعه و...

اما یکی از عوامل مهمی که امروزه باعث ایجاد گسترش سرطان در کشور شده است بحث نان است. نان هایی که افرادی با نام "نان خشکی" و "نمکی" آن ها را جمع آوری کرده و در جایی انبار می کنند و پس از چند روز این نان ها به دلیل رطوبت هوا کپک زده می شوند و سمی را تولید می کنند با نام آفلاتوکسین.

آفلاتوکسین دیگر یک ویروس یا میکروب نیست که با گرما از بین برود، یک عامل سرطان زا است. در آزمایشگاه ها زمانی که میخواهند موش ها را سرطانی کنند از آفلاتوکسین استفاده می کنند.

نان خشک هایی که افراد نا آگاه به دامداری ها و گاوداری ها می فروشند و به خورد حیوانات دامی می دهند باعث سرطان دام ها شده و خطر سرایت این بیماری در لبنیات نیز بسیار بالا است یعنی هر آنچه از گوشت و لبنیات گاو و گوسفندان استفاده می شود، تضمینی برای پاک بودن آن وجود ندارد.

دور ریختن نان برای ما گناهی بسیار دارد اما با دادن آن به نان خشکی ها و سواستفاده برخی از آن ها باعث گناه بیشتر ما می شود چون باعث سرطان و بیماری انسان های دیگر می شویم.


گزارش و تنظیم: مسعود یاری