15:53|شنبه, اردیبهشت 01 ,1403
تاریخ انتشار: 06 شهریور 1398 - 03:30
کد خبر: 12800
یادداشت:

آغاز فصل پخت رب گوجه فرنگی در آذربایجان‌غربی

با فرا رسیدن آخرین ماه از فصل تابستان پخت رب گوجه‌فرنگی خانگی در منطقه آذربایجان آغاز می‌شود.
آغاز فصل پخت رب گوجه فرنگی در آذربایجان‌غربی

سرویس اجتماعی باریش نیوز ، با فرا رسیدن آخرین ماه از فصل تابستان پخت رب گوجه فرنگی در منطقه آذربایجان آغاز می‌شود.
رب گوجه فرنگی خانگی کاملا متفاوت و خوشمزه‌تر از آن چیزی است که به صورت حاضر و آماده از سوپر مارکت محل زندگی خود خریداری می‌کنید.
 تهیه رب گوجه فرنگی در خانه تقریبا یک روز کامل از وقت‌تان را می‌گیرد. در واقع مجبورید کل روز را بالای سر دیگ، ایستاده و آن را دایم هم بزنید و در انتهای روز محصول خوش طعم‌تان آماده شود.
 تهیه رب در منزل جزء کارهای سالیانه بسیاری از خانواده‌های ایرانی در قدیم بوده است که معمولا در پایان فصل تابستان که گوجه فرنگی کاملا رسیده و ارزان قیمت‌تر می‌شود انجام می‌شد و گاهی چند خانواده با کمک یکدیگر به صورت شریکی این کار را در یک محل انجام می‌دادند. 
اما با ورود رب‌های کارخانه‌ای و سبک زندگی آپارتمان نشینی این مساله بسیار کمرنگ شده است. این محصول خانگی سالم و مطمئن است در صورتی که بسیاری مراکز از مواد نگهدارنده‌ای مثل نیترات در رب استفاده می‌کنند تا از خرابی و کپک زدن آن جلوگیری کنند و متاسفانه این مواد برای سلامتی بسیار مضر است.
وقتی رب‌ گوجه فرنگی با نظارت خود فرد تهیه می‌شود، می‌تواند برای همه افراد خانواده قابل استفاده باشد.
به‌عنوان مثال با کنترل نمک، برای افرادی که فشارخون بالایی دارند، رب‌های خانگی قابل استفاده است. افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند باید از مواد غذایی استفاده کنند که فاقد گلوتن باشد.
برای همین رب‌‌های خانگی می‌تواند برای آنها بهترین گزینه باشد چرا‌که فاقد گلوتن و مواد افزودنی است.
همچنین نوع گوجه فرنگی و نحوه پخت طبق میل خودتان انجام خواهد شد و میزان حرارت و زمان لازم برای پخت را شما تعیین می‌کنید.
هر چقدر آهسته‌تر پخته شود، قوام بیشتری یافته و از لحاظ ارزش غذایی غنی‌تر خواهد بود. در حالی که، محصول تهیه شده در کارخانجات از این حیث، بی‌بهره می‌باشد.

نظر دهید

لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید