11:04|پنجشنبه, فروردین 30 ,1403
تاریخ انتشار: 26 اسفند 1398 - 10:44
کد خبر: 14078

مقابله با کووید 19 با مقاوم‌سازی بدن

مقابله با ویروس کرونا با رعایت نکات بهداشتی و مقاوم سازی بدن بسیار راحت و اقدامی به‌جا است.
مقابله با کووید 19 با مقاوم‌سازی بدن

به گزارش سرویس اجتماعی باریش‌نیوز، افراد می‌توانند بدن خود را در مقابل بسیاری از بیماری‌ها حتی ویروس کرونا مقاوم سازند و این اقدام نیز راهکار‌های خاصی دارد.

رژیم غذایی صحیح می‌تواند بدن هر فردی را مقاوم سازد به عنوان مثال استفاده از منابع غذایی ویتامینی مانند، جعفری، گیاه خردل، پیاز، کلم فندقی، شلغم، اسفناج، مارچوبه، بروکلی، خیار، کلم، توت فرنگی، جگر مرغ و گل کلم استفاده کنید.

سیب زمینی شیرین، کلم برگ، هویج اسفناج، جگر گاو، کاهو، کره، تخم مرغ، کدو حلوایی، زردآلو، طالبی، انبه، فلفل قرمز شیرین و ماهی تن نیز از دیگر مواد غذایی برای مقاوم سازی بدن است.

استفاده از دیگر مواد در گروه سبزیجات و میوه‌ها نیز مانند فلفل سبز، کشمش سیاه، کیوی، پرتقال، توت فرنگی، پاپایا، آناناس، گریپ فروت، گل کلم و انبه نیز می‌تواند بسیار موثر است.

منابع غذایی ویتامین‌دار، فندق، بادام، دانه‌های آفتابگردان، کدو گردویی، فلفل دلمه‌ای، زیتون، کلم برگ، چغندر برگ، گوجه فرنگی، ماهی کپور و ماهی سالمون، انواع قزل آلاها ، ساردین، تخم مرغ، شیر نیز از مواد غذایی موثر در مقاوم سازی بدن است.

لازم به ذکر است خط اول پیشگیری رعایت بهداشت و با افزایش مقاومت بدن، آمادگی و خصوصا بهداشت دست‌ها است.

با رعایت تمام نکات بهداشتی و استفاده از مواد غذایی مقوی می‌توانید به مقابله با این بیماری برویم.

نظر دهید

لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید